Mikrotréningek®

Mi egy mikrotréning?​

A mikrotréningek kifejezetten a mai igényekre szabott, kis „falatnyi” oktatási programok. Elmúltak azok az idők, amikor a cégek megengedhették maguknak azt a luxust, hogy vezetőiket többnapos, külső helyszíneken tartott tréningekre küldjék. Még ott is, ahol ez még mindig gyakorlat, a képzés hatékonysága rendkívül alacsony, mivel a vezetőket óránként kivonják a tanulásból, hogy operatív feladatokat lássanak el, tüzet oltsanak.

Ezért terveztem rövid, lényegre törő, mindössze néhány órás képzéseket, amelyeket hosszabb időszakon keresztül sajátíthatnak el. Így a vezetők valós időben, mindennapjaik során tudják alkalmazni a tanultakat, és a felmerülő problémáikat pedig in situ coaching-al támogatom meg. 

Az oktatások online formában kerülnek megszervezésre. Ha személyreszabott ajánlatot szeretnél,  vedd fel a kapcsolatot az alábbiakban.

Mikrotréning® mintaprogram példa

A saját igényeidhez szabva

A személyre szabott mikrotréningekkel az adott szervezet egyedi igényeinek figyelembevételére szakosodtam. Ahhoz azonban, hogy olyan fejlesztési programot tudjunk elindítani, amely valóban eredményes (és nem csak a képzési büdzsét égeti), elengedhetetlen a hozzájárulásod:

  1. A cél: Melyek a céljaid? Mennyiben igazodnak a fejlesztési tervedhez?    

  2. A problémád: Melyek azok a kihívások, amelyekkel szembe kell nézned? Legyen szó kommunikációs nehézségekről, készségbeli hiányosságokról vagy operatív akadályokról, az én feladatom az, hogy célzott megoldásokat találjak.

  3. Időkeret: Mi az ütemterved? Legyen szó azonnali intézkedésekről vagy hosszú távú stratégiáról, olyan megközelítést fogok javasolni, amely összhangban van a határidőkkel.

A programok egyének számára is elérhetőek. Ha szeretnél személyesen fejlődni, de nem szeretnéd ezt szervezeti vagy csoportos keretek között megtenni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

Exkluzív tartalmakért iratkozz fel a hírlevelemre: